Mad og kantinen

I kantinen på STU serveres varieret og sund kost med fokus på, at minimere madspild. Her bliver eleverne præsenteret for forskellige retter fra ind- og udland og vi har bl.a. temauger, hvor vi dykker ned i madkulturer fra hele verden. Eleverne må altid komme med ønsker til menuplanen.

Vi tager naturligvis individuelle hensyn ift. div. allergier, overfølsomheder etc.

I kantinen tilbyder vi hver dag:

  • Morgenmad med friskbagt brød, yoghurt, havregryn, knækbrød og rugbrød samt diverse tilbehør.
  • Frokost med salatbar med mange valgmuligheder, rugbrød med pålæg, altid én slags fisk samt en lun ret
  • Hele dagen er der kaffe, the, frisk frugt og grønsagsstave

I kantinen har vi en uddannet ernæringsassistent, som varetager den daglige drift og som gerne tager eleverne med i køkkenet. Eleverne kan både vælge køkken som valgfag og være i intern praktik. Det er derudover muligt at erhverve sig et hygiejnebevis, hvis eleven ønsker det.

Der er en egenbetaling på 250 kr. månedligt.